Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами - Image

Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.

Продукти для рецепту

Квасоля  вагова
202.50

Квасоля вагова

за 1 кг

Інгредієнти

Квасоля вагова

200 г.

Печінка свиняча

500 г.

Гриби намеко Novus мариновані 530г

150 г.

Цибуля

150 г.

Морква

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.

02

Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).

03

Печінку остудити і порізати соломкою.

04

Гриби порізати невеликими шматочками.

05

Цибулю нарізати кубиками.

06

Натерти моркву на середній тертці.

07

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

08

Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.

09

Салат заправити майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв