Перець, фарширований капустою - Image

Перець, фарширований капустою

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Існує велика кількість варіантів начинки для фаршированого перцю. Начинка може бути і м'ясною, і вегетаріанською. У складі нашої страви є м'ясний фарш. Це, втім, традиційний інгредієнт для фарширування перцю. Особливість даного рецепту в тому, що для начинки перцю пропонується використовувати нашатковану соломкою і тушковану до м'якості з додаванням томатної пасти капусту. Поряд з двома головними інгредієнтами для начинки: м'ясним фаршем і капустою використовується також попередньо подрібнені й обсмажені морква і ріпчаста цибуля. Сподобалася ідея з капустою? Справа за Вами. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!

Продукти для рецепту

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
94.99

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

500 мл

Інгредієнти

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

10 шт.

Капуста

1 кг.

Фарш М'ясний Сомельє з кролика

700 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Томатна паста Marinado 25% 460мл

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву натерти, цибулю нарізати невеликими шматочками. Тушкувати в сковороді до м'якості. Додати фарш, посолити і поперчити.

02

Капусту нашаткувати тонкою соломкою, покласти в глибоку сковороду, посолити, додати томатну пасту, тушкувати до м'якості.

03

Змішати капусту з фаршем, морквою і цибулею. Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, помістити в окріп для бланшування. Після окропу обдати холодною водою.

04

Нафарширувати перці капустяною сумішшю. Томатну пасту розвести водою, додати сіль, цукор і залити перці. Тушкувати 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв