
Гострий соус із коріандром
При приготуванні цього соусу зазвичай використовується блендер, але якщо всі інгредієнти злегка збити виделкою, то зовні соус вийде більш мальовничим. Готується гострий соус всього 15 хвилин. З інгредієнтами і спеціями можна сміливо експериментувати. Замість лимона іноді використовують лайм. Рослинну олія замінюють оливковою або арахісовою. Але основним інгредієнтом залишається свіжий коріандр. Його пряний трохи різкуватий аромат зробить незабутнім будь-яку страву, до якої його подадуть. Соус добре поєднується з рибою, м'ясом і овочами, особливо якщо ті приготовлені на грилі або на пару. Крім цього, соус можна використовувати як маринад, особливо для морепродуктів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Соус Акура Чилі солодкий 200мл
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Часник
2 зубчики
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Свіжий коріандр промити під водою, а потім обірвати листя від стебел.
02
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
03
З половинки лимона зняти цедру, а потім видавити з нього сік.
04
Всі інгредієнти скласти в чашу для блендера і перебити все в однорідне пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів