Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна весна › Німецький салат з картоплею
Німецький салат з картоплею

Німецький салат з картоплею

Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 2 шт.
  2. 2. Сосиска — 1 шт.
  3. 3. Огірки мариновані (невеликі) — 3 шт.
  4. 4. Каперси — 2 ч. л.
  5. 5. Зелена цибуля — 2 пера
  6. 6. Майонез — 2 ст. л.
  7. 7. Вершки 33% — 1,5 ст. л.
  8. 8. Гірчиця діжонська — 1,5 ст. л.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю відварити в мундирі.

  2. Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.

  3. Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.

  4. Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.

  5. Цибулю дрібно порізати.

  6. Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.