Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна птиця › Курка в бульйоні з кокосового молока
Курка в бульйоні з кокосового молока

Курка в бульйоні з кокосового молока

Курка в бульйоні з кокосового молока відрізняється досить делікатним смаком. Блюдо настільки смачне і незвичайне, що приємно здивує будь-якого гурмана. Кокосове молоко дуже популярне в країнах Далекого Сходу і особливо часто зустрічається в кулінарних рецептах тайської кухні. На його основі готують різні екзотичні супи, соуси для гострих страв, прохолодні напої і десерти. До того ж, кокосове молоко дуже корисне, воно зміцнює роботу травної системи, допомагає при проблемах з суглобами, підвищує імунітет. До складу цього продукту входять амінокислоти, вітаміни В1, В2, В3, С, калій, кальцій, фосфор, йод і залізо.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Оливкова олія — 2 ст. л.
  2. 2. Цибуля шалот — 6 шт.
  3. 3. Часник — 2 зубчика
  4. 4. Свіжий імбир — 1 ч. л.
  5. 5. Курячі грудки — 4 шт.
  6. 6. Кокосове молоко — 400 мл.
  7. 7. Курячий бульйон у кубиках — 1 шт.
  8. 8. Солодкий перець консервований — 1/2 банки
  9. 9. Локшина — 2 пачки
  10. 10. Листя кінзи — 2 ст. л.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
  13. 13. Вода — 450 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування супу необхідно нарізати м'ясо курки на кубики, розчинити кубик курячого бульйону в 450 мл. гарячої води.

  2. У розігріту олію в каструлі додати порізану дрібно цибулю, дрібно рубаний часник, імбир і курку. Обсмажити на середньому вогні приблизно 3-4 хвилини, додати кокосове молоко, бульйон і крупно порізаний перець. Довести до кипіння і зменшити вогонь, варити 15-20 хвилин, до приготування курки.

  3. Потім додати локшину і кінзу. Кип'ятити на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем і сервірувати.