Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - Image

Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У процесі приготування страви дрібниць не буває. У запропонованому рецепті така, здавалося б, невелика деталь, як додавання в паніровку насіння фенхелю і натертої апельсинової цедри надає попередньо обсмаженим на оливковій олії стейкам нові оригінальні аромат і смак і допомагає стейкам зберегти соковитість при подальшому запіканні в духовці. Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля - блюдо, яке не тільки внесе різноманітність у Ваш повсякденний раціон, але й не виявиться зайвим на святковому столі.

Інгредієнти

Сухарі товчені

50 г.

Насіння фенхелю

0,5 ч. л.

Цедра апельсина

0,5 ч. л.

Олія оливкова

2 ст. л.

Сіль

0,75 ч. л.

Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Вирізка яловича

800 г.

Гірчиця діжонська

4 ч. л.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 260°C.

02

У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.

03

М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.

04

Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.

05

Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua