
Глазурований лосось з медом і гірчицею
М'ясо лосося вважається делікатесом, але при цьому цілком доступно. Це та риба, смак якої зазвичай подобається навіть тим, хто іншу рибу просто не любить. Смак у неї дуже м'який та ніжний. Із лосося можна приготувати багато смачних і корисних страв: від простих до екзотичних. Лососину можна запікати, смажити, тушкувати, варити. Запропонований рецепт "Глазурований лосось з медом і гірчицею" - цікавий варіант приготування філе лосося. Покрите медово-гірчичною сумішшю і приготоване на грилі філе лосося після першого ж приготування надовго увійде в список святкових страв Вашої родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
700 г.
Часник
1 шт.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
3 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Оцет яблучний Borges 250мл
0,5 ч. л.
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи оливковою олією.
02
Рибу ретельно просушити від вологи, натерти сіллю.
03
У мисці розтовкти часник і сіль, після додати гірчицю, мед, оцет, насіння кмину і перець. Ретельно перемішати.
04
Змастити рибу медовою заправкою, обсмажувати на сковороді протягом 12-15 хвилин, до готовності. Після викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів