Фінський рибний суп - Image

Фінський рибний суп

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Особливістю фінської національної кухні є широке використання риби у всіх її проявах. Пропонована перша страва – не виняток. Спробуйте цей легкий рибний супчик з вершковим смаком. У Фінляндії дана страва вважається святковою. Головним інгредієнтом супчика, як Ви здогадалися, є червона риба. Вона славиться своїм багатим складом цінних жирів. Саме вони роблять суп наваристим і таким ароматним. Ви можете використовувати будь-яку червону рибу – лосось, форель, сьомгу. Перед тим, як відправити рибку варитися, збризніть її лимонним соком. Бульйон придбає приємну кислинку. А сушена червона паприка додасть Вашому супу яскравий, насичений колір і неймовірний аромат.

Продукти для рецепту

Ікра червона Рибанов імітована 200г
71.80

Ікра червона Рибанов імітована 200г

200 г

Інгредієнти

Ікра червона Рибанов імітована 200г

400 г.

Картопля фасована

3 шт.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

1 склянка

Кріп 70г

за смаком

Лист лавровий

за смаком

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

З червоної риби зварити бульйон з сіллю, лавровим листом і перцями.

02

Готову рибу вийняти, відкласти в сторону. Картоплю порізати дрібними кубиками, всипати в бульйон, варити до готовності.

03

Цибулю порізати дрібними кубиками, пасерувати на вершковому маслі.

04

Остиглу рибу порізати. У суп влити вершки, додати цибулю, зелень, шматочки риби. Довести суп майже до кипіння і відразу зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв