
Шоколадне фондю
Фондю - це ціле сімейство страв, популярних у Швейцарії. Особливістю цієї страви є те, що готувати її потрібно в спеціальному для цього жароміцному посуді, яке називається какулон. Саме слово фондю із французької перекладається як "розплавлений" . Фондю - це не обов'язково солодка страва. Наприклад, фондю по-китайськи готують із грибами. Існує також сирне фондю. Наш же рецепт солодкого шоколадного десерту. Відрізняє його також і те, що готувати його дуже швидко, це займе у вас буквально 15 хвилин часу. І не дивлячись на це страва виходить дуже ніжною і смачною. Відмінно підходить для не дуже великої компанії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко згущене варене
200 мл.
Цукерки Мерсі молочний шоколад 250г
100 г.
Зефір Подарунковий
за смаком
Бісквіт
за смаком
Ананаси Aro кільця 3100мл
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Етапи приготування
01
На невеликому вогні підігріти згущене молоко, шматочки шоколаду. Вони повинні повністю розчинитися і змішатися в однорідну масу.
02
Перелити шоколадну суміш у фондюшницю, коли суміш почне густіти, додати в неї трохи теплого молока і перемішати.
03
На шпажки нанизати шматочки зефіру, бісквіта, улюблених фруктів і занурювати в шоколадний мікс.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів