Торт "Моцарт" - Image

Торт "Моцарт"

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Легкий, повітряний, ароматний і неймовірно смачний торт "Моцарт" наповнить вас гарним настроєм і позитивними думками. Торт виходить дуже смачним, ніжним з божественним смаком. Завдяки прикрасі він виглядає дуже вишукано і тому підійде в якості головної солодкої страви на святковий стіл. Також можна, за бажанням, посипати торт корицею або ваніллю, що додасть торту ще більш дивовижний аромат. Торт подарує вам дивовижний і чарівний настрій, задасть бадьорості і тонусу на цілий день. Доповніть шматочок торта чашкою кави і ви не будете звертати уваги на дрібні, побутові неприємності і проблеми або на поганий настрій оточуючих.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Цукрова пудра Aro 250г

2 ст. л.

Стійка крем-фарба Wellaton-Темний шоколад 4/0

165 г.

Борошно 7 1кг

200 г.

Мигдаль Almond смажений солений 50г

2 ст. л.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт.

Ром Pott 54% 0,7л

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

185 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

300 г.

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

5 шт.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

0,5 пакета

Етапи приготування

01

Мелений мигдаль перемішати з просіяним борошном та дріжджами. Вершкове масло розм'якшити до кімнатної температури, потім за допомогою міксера розтерти з цукром. Додати суміш борошна, мигдалю і дріжджів, потім по одному відварні жовтки, потім дрібку солі. Влити 1 ст. л. рому, збити ще 30 сек. Перекласти тісто в миску, накрити і поставити в холодильник на 4 години.

02

З пергаменту вирізати 3 кола діаметром 21 см. Укласти кола на дно форми для випікання. Розділити тісто на 3 рівні частини, розкачати до діаметра 20 см.; товщина отриманих кіл повинна складати приблизно 2 мм. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Розігріти духовку до 180°С. Помістити форми з охолодженим тістом в духовку, випікати 20 хвилин. Готові коржі остудити, не виймаючи з форм. Потім обережно дістати коржі, знявши стінки форм.

03

Яблука вимити, очистити і видалити серцевину. Залишити трохи яблук для прикраси торта. Нарізати кубиками. Розігріти вершкове масло, обсмажити в ньому яблука з 1 ст. л. цукрової пудри 4 хвилини. Потім влити 1 ст. л. рому і підпалити. Зняти з вогню і дати охолонути.

04

Шоколад натерти. Залишити шоколадну стружку для прикраси торту. Закип'ятити вершки, додати шоколад. Мішати, поки шоколад не розтопиться. Зняти з вогню і дати трохи охолонути. Білки збити з цукровою пудрою, що залишилася. Порціями ввести в розтоплений шоколад. Додати яблука і обережно перемішати.

05

Покласти на дно форми один корж. Промазати його половиною отриманого крему. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Накрити другим коржем, промазати кремом, що залишився і поставити в холодильник ще на 45 хвилин.

06

Вийняти торт з форми, накрити останнім коржем. Прикрасити торт шоколадною стружкою, зверху покласти фрукти, що залишилися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв