Африканський суп з кунжутом і спеціями - Image

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.

Продукти для рецепту

Коріандр Еко мелений 20г
5.10 - 8.00

Коріандр Еко мелений 20г

20 г

Інгредієнти

Коріандр Еко мелений 20г

1 ч. л.

Кмин Еко римський 15г

1 ч. л.

Кардамон Еко 6г

1 ч. л.

Насіння кунжуту

100 г.

Помідори рожеві фасовка

6 шт.

Стебло селери

2 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

1 шт.

Часник

2 шт.

Перець кайєнський Badia мелений 49,6г

0,5 ч. л.

Куркума Еко 20г

1 ч. л.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

100 г.

Олія кунжутна Auchan 240мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.

02

У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.

03

При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв