Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти пісні страви плита › Легкий салат з маринованими печерицями
Легкий салат з маринованими печерицями

Легкий салат з маринованими печерицями

Дуже простий і одночасно смачний салат. Ви витратите мінімум часу на його приготування, але такий салат чудово підійде до м'ясних, рибних страв і страв з птиці або морепродуктів. Адже м'ясні та рибні страви краще всього подавати не з гарнірами, а саме з такими простими овочевими салатами. Пов'язано це з тим, що м'ясні страви добре засвоюються саме з овочами. За бажанням в салат можна додати огірки, трохи сиру (фети, бринзи або моццарели), спеції (існують спеціальні суміші спецій для салатів), часник, лимонний сік, будь-яку свіжу зелень. Якщо мариновані шампіньйони перебували в маринаді з оцтом, то в салат оцет можна не додавати.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Перець болгарський — 150 г.
  2. 2. Салат зелений — 100 г.
  3. 3. Цибуля — 60 г.
  4. 4. Печериці консервовані — 120 г.
  5. 5. Олія оливкова — 20 мл.
  6. 6. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Перець помити, очистити від насіння і нарізати так само, як і помідори.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Печериці нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

  3. Оливкову олію змішати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.