Фруктово-капустяний салат - Image

Фруктово-капустяний салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Любите смачно харчуватися, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є: корисна їжа може бути смачною і вишуканою. Як, наприклад, фруктово-капустяний салат. Стиглі фрукти, кисло-солодкий цитрус, овочі і оригінальна заправка подарують Вам неповторні хвилини задоволення, при цьому не залишать зайвих сантиметрів на талії. Не бійтеся експериментів: білокачанну капусту можна замінити червонокачанною або пекінською, замість апельсинових дольок покласти грейпфрут, а волоські горішки (або мигдаль, фундук, кешью) і родзинки стануть прекрасною альтернативою соняшниковому насінню. Особливість салатику – в його пікантному соусі. Тягучий мед і лимонний сік надають приємну солодкість і свіжість. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

Насіння соняшника

30 г.

Капуста білокачанна

200 г.

Виноград

200 г.

Апельсин

200 г.

Мед

20 г.

Яблуко

140 г.

Лимон

30 г.

Етапи приготування

01

Капусту помити і нашаткувати. Виноград помити і розрізати на половинки.

02

Апельсин очистити, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.

03

Яблуко помити, нарізати кубиками. Вичавити з лимона сік і змішати з медом.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Фруктово-капустяний салат – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua