Холодний рисовий салат - Image

Холодний рисовий салат

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рис – універсальна крупа, з якої можна приготувати багато цікавих страв. І зараз ми не про плов і різотто. Пропонуємо спробувати простий у приготуванні, але дуже смачний холодний рисовий салатик. Завдяки додаванню томатів і зелені страва набуває приємний смак свіжості, якого, буває, так не вистачає. Що стосується грибів, краще, звичайно ж, використовувати традиційні печериці, не помилитеся. Варені, смажені або мариновані – це вже справа Ваших смакових уподобань. Зверніть увагу: від вибраного сорту рису, залежить не тільки смак, але і консистенція салату. Небажано використовувати рис, який при варінні розвариться. Важливо, щоб зернятка залишилися цільними і не склеювалися.

Інгредієнти

Рис

300 г.

Помідори

750 г.

Гриби

250 г.

Зелень

40 г.

Олія оливкова

50 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рис відварити до готовності. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

02

Зелень помити і подрібнити. Гриби помити і нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Холодний рисовий салат – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua