Квас яблучний  - Image

Квас яблучний

Кількість порцій: 15Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним. Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.

Інгредієнти

Вода

3 л.

Цукор

200 г.

Дріжджі сухі

5 г.

Кава розчинна

10 г.

Сік яблучний

1 л.

М'ята

30 г.

Етапи приготування

01

У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.

02

Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.

03

Потім квас охолодити і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Квас яблучний – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua