
Салат з тунця, оливок і помідорів
Легкий, ароматний і вишуканий салатик, який здивує Вас відмінними смаковими якостями і яскравими, соковитими фарбами. Гармонійний склад цього салату дозволяє визначити його до пікантної середземноморської кухні, яка відома своїми корисними як для фігури, так і для настрою стравами. Головний компонент страви – корисний і дієтичний морський делікатес тунець, м'ясо якого дуже ніжне, делікатне і відмінно поєднується зі свіжими овочами. Салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його приготувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Зверніть увагу, рибні консерви і оливки самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Оливки Fragata без кісточок 280г
100 г.
Кукурудза Rio 420г
100 г.
Морква
80 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
60 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З кукурудзи і тунця злити рідину. Тунець трохи розім'яти виделкою. Оливки нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або шматочками.
02
Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції за смаком і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів