Тайські рибні котлети - Image

Тайські рибні котлети

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Популярна останнім часом тайська кухня, що рясніє екзотикою, славиться своїми незвичайними стравами і оригінальними закусками. «Незвичайність» полягає в поєднанні не поєднуваних на перших погляд продуктів, а також надмірній любові тайців до гострих спецій і прянощів. Хочеться поділитися з Вами чудовою стравою, яке внесе різноманітність у Ваше сімейне меню і стане яскравим приємним спогадом, який захочеться випробувати знову і знову – тайські рибні котлетки. Додавання ароматних прянощів карі і коріандру, а також зеленої квасолі перетворюють звичну страву на справжнє свято для Ваших смакових рецепторів. Виглядають тайські рибні котлетки також дуже ефектно і апетитно.

Інгредієнти

Риба

450 г

Борошно рисове

45 г

Коріандр

10 г

Яйце куряче

1 шт.

Карі

7 г

Квасоля зелена

100 г

Цибуля зелена

20 г

Олія рослинна

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, відділити від кісток, перекрутити в м'ясорубці або блендері до стану фаршу. Додати просіяне борошно, яйце і карі. Пропустити ще раз через м'ясорубку або в блендері.

02

Цибулю і квасолю помити і дрібно нарізати, додати до риби. Добре все перемішати, додати сіль і сформувати котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити до золотистого кольору з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Тайські рибні котлети – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua