Салат з йогуртом і шпинатом - Image

Салат з йогуртом і шпинатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Вечірній голод цілком під силу вгамувати цьому дуже дієтичному і корисному салату. Його вживання не додасть дискомфорту вашому нічному відпочиноку. Смарагдовий шпинат наповнить вашу кров киснем і вранці ви прокинетесь у відмінному настрої. Про часник, який по праву називають ліками від тисячі хвороб складно сказати щось нове, але ось запах подобається далеко не всім. Проте у поєднанні з дієтичним кисломолочним продуктом - йогуртом, згадки про який зустрічаються ще у древніх греків, запах часнику не буде таким явним. Йоргут же, прекрасно втамовуючи відчуття вечірнього голоду, не додасть вашій фігурі таких непотрібних зайвих грамів.

Продукти для рецепту

Шпинат пучок 100г
24.99 - 36.30

Шпинат пучок 100г

100 г

Інгредієнти

Шпинат пучок 100г

900 г

Часник

1 зуб.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Листя шпинату помити, видалити жорсткі стебла. Листя потримати над парою, поки вони трохи не пов’януть. Підсушити їх на паперових рушниках. Нарізати листя і покласти у велику миску.

02

Часник очистити, подрібнити, змішати з сіллю і додати в йогурт. Викласти шпинат в суміш з йогуртом і розкласти на пласкій великій тарілці.

03

Змішати томатну пасту, олію і перець – полити сумішшю салат. Накрити і охолодити. Перед подачею посипати петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв