
Апельсиново-гранатовий салат
Всього за кілька хвилин вам під силу приготувати апельсиново-гранатовий салат. Це не просто салат - це тарілка радості, вітамінів, здоров'я і гарного самопочуття та настрою. Не лякайтеся через дивну комбінацію інгредієнтів - всі разом вони тільки надають страві пікантності. Такий салат - знахідка для будь-якої господині, особливо, коли незабаром прийдуть гості, а у вас ще нічого не готово. Ставите такий салат на стіл, до нього подаєте пляшку вина, і поки гості розмовляють за легкою вечерею, ви можете спокійно доробити розпочате. Не лякайтеся, якщо гості будуть соромитися пробувати цей салат - їм просто буде шкода псувати таку красу.
Інгредієнти
Шпинат
160 г.
Гранат
300 г.
Апельсин
200 г.
Оливкова олія
20 мл.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками.
02
Апельсин очистити від шкірки, нарізати пластинками і очистити від плівочок. Змішати всі інгредієнти, посолити, додати перець, заправити оливковою олією і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів