
Яєчний салат із селерою і гірчицею
Вашій увазі яєчний салат із селерою і гірчицею. З одного боку – простий і нічим не примітний салат. З іншого – його лаконічність, свіжість і вишуканість здивують навіть найдосвідченішого гурмана. Гармонійне поєднання солодощі селери і гіркоти діжонської гірчиці (її можете замінити на французьку крупнозернисту) робить салатик пікантним і по-своєму особливим. До речі, його Ви можете зробити легкою, ситною і оригінальною начинкою для сендвічів. Для цього рекомендуємо салатну масу викласти в цілісний лист салату (щоб майонезна заправка не витікала і не розм'якшувала хліб), а потім розташувати її між двома шматочками хліба або половинками булочки. Все геніальне просто. Смачного.
Інгредієнти
Яйце куряче
4 шт.
Майонез
30 г.
Стебло селери
100 г.
Гірчиця діжонська
20 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Селеру помити і нарізати скибочками. Гірчицю і майонез змішати.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів