
Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом
Прийшов час відчути себе аристократичним англійцем. Для цього вам не обов'язково готувати вівсянку. Пропонуємо вашій увазі крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом. Назвемо вам дві головні причини, щоб приготувати цю першу страву: по-перше, готується він всього лише 25 хвилин, а от насолоджуватися його незвичайним смаком можна довше; по-друге, крем-суп користується популярністю завдяки своїй поживності. Подивившись на інгредієнти, навіть новачок зрозуміє, наскільки суп вийде корисним. Кріп, молоко, часник, кольорова капуста подарують вам заряд енергії і чималу порцію корисних речовин. А сир чеддер зробить суп не просто смачним, а розкішним, аристократичним, витонченим. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста
80 г.
Олія рослинна
15 мл.
Часник
2 зуб.
Бульйон курячий
500 мл.
Картопля
1 шт.
Капуста кольорова
300 г.
Сир чеддер
120 г.
Кріп
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний
за смаком
Молоко
100 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів