Теплий салат з курки і винограду - Image

Теплий салат з курки і винограду

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

200 г

Виноград

200 г

Груша

130 г

Волоський горіх

30 г

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

10 г

Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг

30 г

Лимон

30 г

Стебло селери

200 г

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл

Етапи приготування

01

Куряче філе порізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії, додавши сіль і перець. Виноград помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Грушу помити, видалити серцевину і нарізати кубиками.

02

Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками. Листя салату помити, обсушити і порвати руками. Приготувати заправку. Для цього змішати майонез, сік лимона і йогурт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції, додати трохи солі і перцю.

03

У мисці змішати листя салату, курку, потім додати виноград, селеру і грушу. Потім додати заправку і обережно перемішати салат. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити крупно поламаними волоськими горіхами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв