Гарбузово-хлібний пудинг - Image

Гарбузово-хлібний пудинг

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Здавалося б, якщо страва - виходець з Великобританії, значить вона апріорі вже дуже стримана і класична. Але, як виявилося, навіть англійці, для яких традиції понад усе, люблять експерименти. Зокрема в кулінарії. Ось наприклад і наша страва - гарбузово-хлібний пудинг. Сама назва вже говорить про те, що вас чекає щось незвичайне і цікаве. Адже класичний піудинг зазвичай з фруктів. У нашому ж рецепті умовності йдуть на другий план, і це надає свою родзинку всьому десерту. Можливо він, звичайно, і на любителя, але навіть якщо ви не можете собі поки уявити, яким він вийде на смак, варто спробувати його зробити. Ми впевнені, що він сподобається всім, хто любить незвичайні десерти і втомився він банальних солодощів.

Інгредієнти

Черствий білий хліб

250 г.

Очищена м'якоть гарбуза

400 г.

Яйця

3 шт.

Вершки (20% жирності)

500 мл.

Коричневий цукор

1,5 ст.

Сушена вишня

1 ст.

Вершкове масло

3 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Мускатний горіх

щіпка

Імбирний порошок

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Поламати хліб на невеликі шматочки, покласти в миску, залити вершками і залишити на 10 хв. Гарбуз натерти на дрібній тертці.

02

В іншій мисці збити яйця в густу піну, продовжуючи збивати, всипати цукор. Потім акуратно додати гарбуз, розтоплене масло, спеції і вишню; перемішати.

03

Перекласти хліб з вершками в змащену маслом жароміцну форму, залити гарбузово-яєчною сумішшю і запікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хв. Подавати гарячим або остиглим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв

Гарбузово-хлібний пудинг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua