Салат з тунця з червоною квасолею та овочами - Image

Салат з тунця з червоною квасолею та овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Відмінні смакові якості червоної квасолі, її пружна консистенція і яскравий вигляд сприяли появі великої кількості різноманітних страв і закусок з її участю. Тому рекомендуємо звернути пильну увагу на даний чудовий салатик з овочами, рибкою і цим бобовим продуктом. Легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний одночасно. Така цікава страва внесе яскраві фарби і несподівані смакові акценти в Ваш буденний раціон, а також займе «коронне» місце на святковому застіллі. Якщо бажаєте зробити більш легкий і дієтичний варіант салату – майонез можете замінити комбінацією оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Салат Calvo з тунця 150г
79.99 - 129.49

Салат Calvo з тунця 150г

150 г

Інгредієнти

Салат Calvo з тунця 150г

250 г.

Квасоля вагова

300 г.

Капуста Пекінська

300 г.

Огірки солені

200 г.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

20 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

З тунця злити рідину. Якщо квасоля суха, то відварити, якщо консервована, то злити рідину. Капусту помити, зняти верхні листки і нашаткувати.

02

Огірки та помідори помити і нарізати кубиками. Змішати в мисці всі інгредієнти і додати майонез. Обережно все перемішати і охолодити салат перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Запіканка зі стручкової квасолі

Запіканка зі стручкової квасолі

2

30 хв