
Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом
Супи-пюре дуже поживні, вони легко засвоюються організмом і тому широко застосовуються, особливо в лікувальному і дитячому харчуванні. Загальне правило приготування будь-якого супу-пюре - подрібнювати до стану пюре його треба гарячим. Для цього зручніше використовувати блендер. Основа запропонованого супу - бульйон із телятини. Для поліпшення консистенції і смаку пюреподібний суп заправляють вершками. Вершки в суп додають в самому кінці приготування. Готовий суп являє собою однорідну масу, що по консистенції нагадує густі вершки. Смак ніжний, з добре вираженим ароматом основних продуктів. Подавати до столу приготований суп-пюре можна з тостами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
400 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цибуля шалот 250г
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Часник
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Шпинат пучок 100г
150 г.
Спаржа зелена свіжа 200г
200 г.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Кінза 70г
3 ст. л.
Перець зелений
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сир Сулугуні Домашній рулет 45%
50 г.
Морква
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.
02
Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.
03
Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів