Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре
- 1. Картопля — 4 шт.
- 2. Вершкове масло — 20 г.
- 3. Петрушка — за смаком
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Часник — 1 зубчик
- 6. Соняшникова олія — 3 ст. л.
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Свинина (м'якоть) — 400 г.
- 9. Сир Пармезан — 80 г.
- 10. Яйце — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю почистити, порізати кубиками, залити водою, посолити і варити 30 хвилин, з моменту закипання.
Петрушку дрібно порізати.
Змішати петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками соняшникової олії. Подрібнити всі інгредієнти в блендері.
М'ясо порізати на середні шматочки і злегка відбити їх. Посолити і поперчити.
Запанірувати відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.
Обсмажити свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
М'ясо викласти на деко.
З вареної картоплі злити воду. Додати шматочок вершкового масла і дати йому трохи розтопитися.
Розтовкти гарячу картоплю в пюре.
Взяти яйце і відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером до стану тугої піни. Додати білки в пюре і перемішати.
Жовтки злегка збити вінчиком або вилкою. Додати жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішати.
Пюре перекласти в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавити з кондитерського мішка пюре. Запікати 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C.