Суп по-ризьки - Image

Суп по-ризьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.

Інгредієнти

Тріска

1000 г.

Морква

1 шт.

Корінь петрушки

1 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Олія рослинна

2 ст. л.

Картопля

10 шт.

Перлова крупа

3 ст. л.

Молоко

500 г.

Вода

1500 - 2000 мл.

Масло вершкове

50 г.

Сіль

за смаком

Спеції

за смаком

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.

02

Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.

03

Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп по-ризьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua