Суп по-ризьки - Image

Суп по-ризьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.

Продукти для рецепту

Тріска
239.10

Тріска

за 1 кг

Інгредієнти

Тріска

1000 г.

Морква

1 шт.

Корінь петрушки

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст. л.

Картопля фасована

10 шт.

Крупа перлова

3 ст. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 г.

Вода негазована Аквуля 2л

1500 - 2000 мл.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чилі Копчені Спеції 20г

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.

02

Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.

03

Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв