Кальмари, смажені в панірувальних сухарях - Image

Кальмари, смажені в панірувальних сухарях

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кальмари в паніровці - це дивовижно смачна страва. Кальмари, смажені в панірувальних сухарях, готуються дуже швидко, як і більшість страв з морепродуктів. Головне щоб кальмар був свіжим і не перемороженим, інакше він вийде гумовим на смак і з неприємним запахом. Щоб кальмари не були надто жирні, їх після обсмажування потрібно покласти на щільний рушник з паперу і дати стекти маслу. Подають кальмари з рисом або овочами і соусом. Любителі гострої закуски можуть готові кальмари посипати перцем. Ніжні соковиті і ароматні кальмари будуть прекрасною закускою до будь-якого столу.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Кальмар філе свіжоморожений

500 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця збити. Посолити і поперчити за смаком.

02

Кальмари очистити і порізати брусочками. Обмокнути в яйця.

03

Потім кальмари обваляти в панірувальних сухарях.

04

Смажити в розігрітій олії 3-4 хвилини, періодично помішуючи.Готові кальмари посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв