Гострий соус чилі з коріандром - Image

Гострий соус чилі з коріандром

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете побувати за кордоном, але поки немає можливості? Пропонуємо вам легке рішення проблеми. Як відомо, у кожної країни своя кухня, своя загадка і родзинка. Ось, наприклад, пропонуємо вам квиток в гарячу країну Чилі або ж Аргентину. Гострий соус чилі з коріандром легко допоможе вам туди добратися. Цей соус стане відмінною компанією для тушкованої риби або ж на грилі, так і для м'яса в будь-якому його вигляді. Трохи різкуватий пряний аромат коріандру зробить незабутньою будь-яку страву. Соус готується всього п'ятнадцять хвилин, а от компліменти на свою адресу ви будете слухати набагато довше. Пам'ятайте, чоловік любить не тільки очима, він ще й подібно тигру сприймає все на запах, хоч і заперечує це. Так приручіть же свого тигра за допомогою такого ось соусу.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Часник

4 зубка

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Часник почистити, дрібно посікти. Стручок перцю чилі розрізати навпіл уздовж, очистити від зерен, дрібно посікти.

02

Розігріти оливкову олію на сковороді, обсмажувати в ньому часник і перець чилі на невеликому вогні близько 3-4 хвилин. Додати кетчуп або томатну пасту, готувати ще 2 хвилини.

03

Зняти соус з вогню, дати охолонути. Коріандр помити, промокнути, дрібно порубати, перемішати з соусом, подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Останні додані рецепти