
Суп з філе хека
Коли організм прагне розвантаження і хоче чогось легкого, поживного і смачного – прислухайтеся до нього. І приготуйте суп із філе хека. Біла морська риба, без кісток, зробить страву ніжною й ідеально наситить всю сім'ю корисним обідом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хек тушка свіжоморожена
1кг
Борошно 7 1кг
4 ст. л
Картопля фасована
8шт
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л
Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл
20мл
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400мл
Морква
2шт
Петрушка 70г
за смаком
Цибуля
3шт
Масло вершкове домашнє
100г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Філе хека наріжте кубиками та розділіть на 2 частини. Одну частину потушкуйте в соняшниковій олії з дрібно нарізаною цибулею та натертою морквою.
02
В іншу каструлю налийте воду, додайте нарізану картоплю, петрушку та другу частину риби. Залиште варитися на 20 хв.
03
На пательні на вершковому маслі трохи обсмажте борошно. Долийте у суміш 1 склянку бульйону.
04
У каструлю з рибою та картоплею викладіть тушкований з морквою і цибулею хек, додайте обсмажене борошно та вершки. Варіть ще 20 хв. Суп подавайте гарячим. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів