
Сметанний соус із зеленню
Давно шукайте універсальний соус, який підійде практично до будь-якої страви? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вас. Сметанний соус із зеленню допоможе посилити смакові якості страв, в які він додається. Додавання свіжої зелені та часнику робить смак соусу по-справжньому ароматним і насиченим. Густа консистенція не дозволяє йому розтікатися в страві. Після приготування соус рекомендується залишити в холодильнику на годину. У цьому випадку всі інгредієнти обміняються смаками і запахами, а сам соус буде більш гармонійним на смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Петрушка 70г
3 гілочки
Кріп 70г
3 гілочки3 гілочки
Цибуля зелена 100г
3 гілочки
Часник
4 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати сметану, йогурт і майонез вінчиком.
02
Зелень добре промити, висушити і подрібнити. Додати часник. Подрібнити.
03
Зелень і часник додати до сметани з йогуртом.
04
Посолити, поперчити, збити вінчиком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів