
Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею
Сендвіч - їжа швидкого приготування, він популярний за сніданками, на пікніках, у дорозі. Сендвіч багато в чому схожий з бутербродом, відмінність полягає в тому, що в ньому начинка міститься між двох тонких скибочок хліба (булочки). Для приготування сендвічів зазвичай використовуються спеціальні булочки, але можна взяти і формовий хліб. Ваш сендвіч буде смачнішим, якщо перед тим, як покласти на скибочку хліба начинку - м'ясо, сири, овочі, рибу (все, що зазначено в обраному вами рецепті) – її змащують гірчицею або майонезом, тертим хріном і т.д., потім укладають обрану начинку, а зверху - другу скибочку хліба, також попередньо змащену.
Інгредієнти
Яловичина
600 г.
Цибуля ріпчаста
0,5 шт.
Часник
1 шт.
Сіль
0,5 ч. л.
Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Вода
130 мл.
Томатна паста
60 мл.
Цукор коричневий
1 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний
0,5 ст. л.
Цибуля зелена
за смаком
Булка
4 шт.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.
02
У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.
03
Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів