Соус Шорон - Image

Соус Шорон

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.

Інгредієнти

Яєчний жовток

3 шт.

Лимонний сік

1 ст. л.

М'якоть помідора

3 ст. л.

Вершкове масло

250 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.

02

Поступово додати до жовтків вершкове масло.

03

Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Соус Шорон – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua