Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді - Image

Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Скажемо відразу, ця риба для людей, які віддають перевагу незвичайним на смак стравам. Погодьтеся, не всі люблять імбир, а тим більше в поєднанні з медом і гірчицею. Але не поспішайте відмовлятися робити цей запашний маринад! Це тільки здається, що смак риби буде дивний і не зовсім приємний. Коли ви подасте страву на стіл, всі гості будуть приємно здивовані цьому запашному запаху. А смак, який на перший погляд досить незвичайний, зачарує їх назавжди. Риба в такому маринаді виходить м'якою, соковитою і незабутньою на смак.

Інгредієнти

Стейк з лосося

2 шт.

Мед

2 ст.л.

Імбир

10 г

Соус соєвий

1 ст.л.

Гірчиця

5 г

Лимон

50 г

Кунжут

за смаком

Етапи приготування

01

Підготувати ємність для запікання, застелити її фольгою з розрахунком, щоб нею можна було закрити ємність зверху.

02

Викласти в неї стейки. Змішати всі інгредієнти для маринаду (мед, імбир, соус, гірчицю, лимонний сік), залити ним рибу і залишити в холодильнику на 1 годину маринуватися.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів.

04

Дістати рибу з холодильника, укласти ємність з лососем на фольгу. Фольгу закрити. Запікати рибу при 180°C градусах: перші 10 хвилин із закритою фольгою, решту 20-25 до готовності - відкривши фольгу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua