
Салат м'ясний з гарбузом і гранатом
Цікаво, що з яловичини можна робити не тільки соковиті шашлики і смачні супи, а й також салати. Саме завдяки яловичині салат вийде дуже ситним. Але в той же час не дуже калорійним, тому що відомо, що яловичина не так калорійна, як, наприклад, свиняче м'ясо. Що стосується таких незвичайних для салатів інгредієнтів, як гарбуз і гранат, то вони тільки додають величезний плюс всій страві. Таку різноманітність смакової гами ви не зустрінете більше ні в одному салаті. Не кажучи вже про те, що кожен з інгредієнтів збагачений безліччю вітамініта мікроелементів. Ви можете навіть подавати такий салат без гарніру або ж з грінками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гранат еліт
1 шт.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
100 г.
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Етапи приготування
01
Гарбуз і яловичину відварити в окремих каструлях до готовності, остудити, нарізати кубиками.
02
Квасолю промити, печериці нарізати шматочками. Цибулю тонко нарізати кільцями і обшпарити окропом. Гранат розібрати на зерна.
03
У мисці змішати гриби, гарбуз, цибулю, квасолю і м'ясо, ретельно перемішати. Заправити майонезом. Додати зерна граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів