
Салат картопляний з цибулею
Мало хто здогадувався, але картопля – прекрасне поле для Вашої нестримної фантазії і найнесподіваніших експериментів. Тому, як Ви зрозуміли, набридливою смаженою картоплею або картопляним пюре справа не обмежиться. Вашій увазі цікавий варіант салату з картоплею на кожен день. Завдяки грамотній комбінації інгредієнтів і вдалому соусу пересічний овоч набуває вишукані, часом навіть несподівані смакові нотки. Відварна картопля практично маринується в ароматній заправці з оливкової олії та бальзамічного (або винного) оцту. Можете додати трохи лимонного соку для пікантної свіжості. Хрустка ріпчаста і зелена цибуля чудово доповнюють оксамитовий смак картоплі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
30 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Цибуля
120 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, залити холодною водою і зварити до готовності. Відварену картоплю охолодити і очистити, нарізати кубиками або скибочками. Покласти картоплю в миску, додати сіль і перець.
02
Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і нарізати (дрібно або кільцями). Змішати рослинну олію і оцет. Посипати картоплю цибулею, додати заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів