Салат з маринованих грибів та шинки - Image

Салат з маринованих грибів та шинки

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.

Продукти для рецепту

Шинка Argal Йорк Сендвіч
399.00 - 569.00

Шинка Argal Йорк Сендвіч

за 1 кг

Інгредієнти

Шинка Argal Йорк Сендвіч

150 г.

Гриби Печериці мариновані по-домашньому

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка 70г

10 г.

Етапи приготування

01

Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв