
Салат з тріски
Вашій увазі оригінальна ідея простого з приготування і доступного за інгредієнтами, але дуже смачного і поживного салатику, який не тільки урізноманітнить Ваше звичне меню, але і стане гідною прикрасою святкового столу. За рахунок того, що він викладається шарами, страва виглядає дуже ефектно і яскраво. Головним інгредієнтом служить популярна за радянських часів і улюблена донині консервована печінка тріски. Не дивлячись на те, що цей рибний делікатес – сам по собі досить ситний і самодостатній, пропонований салатик приємно здивує Вас легким і делікатний смаком. А все завдяки додаванню свіжих овочів, ніжного сиру і яєць, які «розбавляють» жирність печінки і надають легкість.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка тріски Banga 121г
250 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
180 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г
Морква
80 г
Етапи приготування
01
Печінку тріски дістати з банки і розім'яти виделкою. Яйця відварити в круту, потім охолодити і нарізати кубиками або шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Моркву відварити і нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів