
Салат "Лагуна"
Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
30 г.
Авокадо 500г
40 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
20 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Лимон
50 г.
Базилік у горщику
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.
02
Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.
03
Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.
04
Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.
05
Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів