Пудинг "Іриска" - Image

Пудинг "Іриска"

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Це один з тих прекрасних десертів, які не вимагають багато часу на приготування, а в підсумку виходять дуже смачними - справжній рай для ласунів. Найкраще вживати цей пудингом в теплому вигляді. Смак соусу нагадує смак ірисок, але тільки не такий липкий, а просто ніжний і трохи тягучий за своєю консистенцією. Печені пудинги привабливі тим, що завжди прості у приготуванні. Якщо пудинг залишається на наступний день, то перед подачею його розігрівають. Подають на стіл теплим або зі збитими вершками.

Продукти для рецепту

Фініки Metro Chef без кісточок 500г
279.90

Фініки Metro Chef без кісточок 500г

500 г

Інгредієнти

Фініки Metro Chef без кісточок 500г

150 г.

Сода харчова 500г

1 ч. л.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

225 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

60 мл.

Етапи приготування

01

Закип'ятити 350 мл. води, додати в неї фініки і соду, залишити на 15 хвилин.

02

Збити в мисці 90 г. вершкового масла з цукром. Додати сюди ж яйце і насіння ванілі, ще раз збити.

03

Зменшити швидкість міксера і поступово додавати борошно і розпушувач. Додати в тісто фінікову суміш. Замісити тісто. Викласти його у змащену маслом форму для випікання.

04

Поставити форму з пудингом в духовку на 30 хвилин, випікати при температурі 180ºС.

05

Насипати в каструлю коричневий цукор, вершки, 60 г. вершкового масла, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 1 хвилину.

06

Збільшити температуру духовки, залити пудинг отриманою карамеллю, випікати ще 1 хвилину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв