Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий борошно вегетаріанські страви › Гарбузові мафіни з фундуком
Гарбузові мафіни з фундуком

Гарбузові мафіни з фундуком

Чи знаєте ви, чим у світі так популярні мафіни? Відповідь дуже проста. По-перше, вони досить прості у приготуванні, по-друге швидкість приготування і випікання, і по-третє, різноманітність добавок і начинок для них. Мафіни можуть готуватися з додаванням майже будь-яких фруктів, солодощів, горіхів і навіть овочів. Прекрасний варіант добавки – гарбуз. Гарбузові мафіни виходять смачними, ароматними, пишними і сонячно-помаранчевими. Така випічка дуже добре підійде на сніданок. Фундук, звісно, можна замінити будь-якими іншими горіхами. Кекси можна подавати з медом або джемом на ваш смак, а можна прикрасити кремом.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 120 г.
  2. 2. Розпушувач — 5 г.
  3. 3. Цукор — 75 г.
  4. 4. Гарбуз — 100 г.
  5. 5. Олія рослинна — 30 мл.
  6. 6. Сметана — 30 г.
  7. 7. Фундук — 30 г.
  8. 8. .Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.

  2. Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.

  3. Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.