
Свинячі реберця у соєвому соусі
Свинячі реберця - це, напевно, один із найкращих варіантів, гарячої страви як для святкового столу, так і для звичайної сімейної вечері, коли хочеться побалувати себе і своїх близьких смачними стравами. Справа в тому, що як би ви не приготували ці реберця, все одно вони виходять дуже смачні і ароматні. А ми поділимося з вами деякими рецептами. Не секрет, що будь-яке м'ясо дуже любить часник. Адже він надає такий насичений аромат страві. Але ось що цікавого в цьому рецепті, так це соєвий соус. Адже він сам по собі досить звичайний . Але якщо промаринувати свиняче м'ясо, то ви отримаєте дуже смачну страву. І навіть звичайні реберця будуть здаватися вам святковою стравою.
Інгредієнти
Свинячі реберця
2 кг.
Соєвий соус
200 мл.
Свіжий імбир
4 см.
Часник
4 зубчика
Бадьян
2 шт.
Білий винний оцет
2 ст. л.
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.
02
Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.
03
У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.
04
Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.
05
Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.
06
Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів