Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі - Image

Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Відкритий пиріг з інжиром і сиром брі зробить хорошу славу кулінара будь-якій господині. Його ніжний, вишуканий, не схожий ні на що смак запам'ятається кожному. Це, як кажуть, буде кохання з першого погляду. Окрім ніжного і незрівнянного смаку ця страва подарує вашому організму таку кількість корисних речовин, що ви навіть не повірите такому щастю. Особливо ця страва корисна в холодну погоду, коли загострюється багато хвороб. Інжир, який називають досконалим фруктом, подбає про ваше травлення. А сир брі подарує страві небачену ніжність. Саме завдяки сиру пиріг буде танути в роті. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

500 г.

Сир Брі Bons Mayennais 50%

250 г.

Інжир сушений

1 кг.

Мед Літній Мед 750г

60 г.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

10 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

15 мл.

Етапи приготування

01

Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.

02

Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.

03

Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв