
Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
Готувати пасту - найлегше, що може бути в кулінарії. При цьому всупереч цьому проста на перший погляд страва може відрізнятися вишуканістю і пікантністю. Наприклад, додавши в пасту червону рибу, ви зробите її дорогою і надзвичайно смачною стравою. Паста з сьомгою в вершково-часниковому соусі запам'ятається вам і вашим близьким ніжним, немов ранкове сонечко, смаком, чудовим ароматом і позитивними емоціями, які залишаться після прекрасної вечері. Будьте впевнені, після такої страви ваші подруги будуть просити у вас рецепт, а коханий - добавку. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
200 г.
Сьомга філе охолоджене
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Часник
20 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
03
Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів