Овочеві самоси - Image

Овочеві самоси

Кількість порцій: 5Час приготування: 3 год 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Самоси - це традиційне блюдо індійської кухні, вони нагадують смажені або печені пиріжки. Але в тісті для самосів немає дріжджів, яєць і молока, тому їх приготування особливо актуальне у піст. Начинка для самосів може бути самою різною: овочевою, фруктовою, сирною, бобовою. Але головне в рецепті приготування самосів - це спеції, прянощі і приправи. Їх потрібно класти багато, з їх поєднанням можна сміливо експериментувати: часник, куркума, сіль, кмин, каррі, горошок, перець та ін. Самоси краще подавати гарячими, але і холодними вони зберігають свої чудові смакові якості.

Інгредієнти

Кеш'ю

3 ст.

Макадамія

2 ст.

Капуста цвітна

1,5 шт.

Кокос

1 шт.

Морква

1,5 шт.

Сіль морська

за смаком

Часник

3 шт.

Куркума

1 ч. л.

Кмин мелений

0,5 ч. л.

Карі

1,5 ч. л.

Зелений горошок стручковий

200 г.

Перець червоний стручковий

1 шт.

Етапи приготування

01

У чашу блендера покласти капусту, моркву, м'якоть кокоса, горіхи, подрібнити. Викласти суміш у миску.

02

Додати до суміші в блендері часник, куркуму, сіль, кмин, карі, горошок і перець.

03

Суміш ретельно перемішати вручну. Сформувати з суміші трикутнички, викласти на сушку, температура 40°C, сушити протягом 3 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Овочеві самоси – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua