Горіховий крем-соус - Image

Горіховий крем-соус

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепти різних соусів дуже корисні і завжди потрібні під рукою. Бо зазвичай гарнір без соусу виходить занадто сухим. Щоб надати страві особливий смак і насиченість, мудрі господині і вигадують різні рецепти соусів. Горіховий крем- соус добре поєднується з м'ясом, наприклад, з кроликом. Адже в цьому соусі крім смачного горіха є ще ароматний часник (який має дуже багато плюсів: профілактика від застуди, і його навіть використовують як афродизіак). Тому ви можете подавати такий соус навіть під час романтичної вечері, щоб створити потрібну атмосферу. У будь-якому випадку такий соус на столі не буде зайвим.

Інгредієнти

Ядра волоських горiхiв

100 г.

Часник

3 зуб.

Вершкове масло

150 г.

Етапи приготування

01

Часник очистити від лушпиння.

02

Волоські горіхи подрібнити в блендері.

03

З'єднати часник і побрiбненi горіхи, додати вершкове масло.

04

Розтирати в ступі декiлька хвилин, щоб вийшов крем-соус.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Горіховий крем-соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua