
Олів'є з гірчичною заправкою
Щоб внести нотки новизни у звичні, трохи обридлі страви, не бійтеся експериментувати. Салат "Олів'є" - улюблена для багатьох страва, що стала, можна сказати, обов'язковим атрибутом новорічного столу. Роками цей салат багато господинь подають на стіл, не змінюючи нічого в рецепті. Але ж від того, що Ви додасте в цей салат новий інгредієнт, він не стане гірше, а скоріше - навпаки. Отже, прийшов час змін. Почнемо з маленького нововведення, але воно додасть у смакову палітру страви нові відтінки. Заправку для "Олів'є" зробіть, змішавши традиційний для цього салату майонез із гірчицею. Ось таке маленький відступ від звичного рецепта. Впевнені, що з такою ж легкістю Ви додасте в "Олів'є" нові несподівані інгредієнти.
Інгредієнти
Картопля
200 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Яйце куряче
4 шт.
Зелений горошок консервований
160 г.
Гірчиця
10 г.
Майонез
40 г.
Шинка
200 г.
СІль
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Шинку нарізати кубиками.
03
Гірчицю змішати з майонезом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів