Оладки з пшоняної каші - Image

Оладки з пшоняної каші

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Оладки з пшоняної каші - це не тільки смачно, але й корисно. Пшоняна каша має дуже корисні властивості. Містить фтор, корисний для зубів; магній для нервової системи; мідь для еластичності тканин, кремній для кісток і знову ж таки зубів; калій, потрібний для серця. Універсальний варіант оладок можна готувати з пшоняної каші, що залишилася після обіду. Каша повинна бути більш крутою, ніж розвареною. Оладки виходять смачними, повітряними і незвичайними. Часу йде не дуже багато, але смачна новинка у вашому меню забезпечена. Їдять їх зі сметаною, варенням, медом, джемом, запиваючи молоком, компотом або киселем.

Інгредієнти

Яйце куряче

1 шт.

Молоко

200 мл.

Борошно пшеничне

4 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Олія рослинна

2 ст. л.

Розпушувач

0,3 ч. л.

Пшоно

200 г.

Етапи приготування

01

Відварити пшоно. Додати в кашу яйце, влити молоко, додати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати.

02

Розігріти сковороду, налити рослинну олію, викласти партію оладок, накрити кришкою сковороду, смажити 2 хвилини, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини при закритій кришці.

03

Подавати оладки зі сметаною, джемом або медом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Оладки з пшоняної каші – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua