Мідії по-прованськи - Image

Мідії по-прованськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.

Інгредієнти

Біле вино

200 г.

Цибуля

1 шт.

Мідії

1 кг.

Помідори

2 шт.

Часник

4 зуб.

Петрушка

за смаком

Чилі

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Чебрець

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.

02

Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.

03

Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мідії по-прованськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua